Nordic Worming

Matokäyttöinen biomassan kierrätys

icongreen ideaFilosofi

Organisk. Lokal. Rättvist.

Vi på Nordic Worming är på ett updrag.


Ett uppdrag att förhindra slöseri av naturressurser och onödiga utsläpp av växthusgaser.


För oss så är den dagliga förlusten av material en tragist situation som vi inte kan ignorera.


Vi tror att organiskt är bättre än det industriella och att det lokal vinner över det globala.


Rättvisa mot våra kunder och leverantörer är den tredje hörnstenen för en fullständig helbild. Endast ömsesidig respekt och ärlighet kan leda till ömsesidig tillväxt.


Olivier Fontana

Ägare

Organisk

Vi producerar organisk kvalitet gödsel som ger våra kunder möjligheten att odla friskt spannmål, grönsaker och frukter av alla sorter utan att behöva använda kemikalier.

Lokal

Som ett finskt företag så producerar vi lokalt, nära våra kunder. Vi hanterar biomassa exclusivt från Finland.

Rättvist

Rättvisa priser och konditioner. Våran vision är att skapa ömsesidiga fördelar för alla parter involverade, från leverantör till slutanvändare.

icongreen wormMaskodling

Återvinning av biomassa involverar flera olika faktorer. Fukt, gaser, temperature. Våran lilla medhjälpare, i processen att transformera “avfalls” material till näringsrik maskgödningsmedel, är den Europeiska kompost masken. Denna fascinerande men ofta missförstådda varelse är endemisk i Europa, men nuförtiden kan man hitta den överallt på varje kontinent. Pågrund av deras appetit och sociala beteende väljs dem som det primära vapnet av maskodlare.

Läs meraf

icongreen leavesNordic Worming

Vi är ett nytt företag baserade i Ormattila. Vårt uppdrag är återvinning av biomassa och produktion av 100% orkanisk gödsel genom att använda maskar som katalysatorsfaktor för kompostering.

För närvarande så är vi i starblocket, redo att påbörja operativt företag mot slutet av 2016. Vi letar fortfarande efter potentiella kunder och leverantörer. Om du tror att du kanske är en av dem så var vänlig och fyll is kontakt formuläret här så kontaktar vi dig så snart som möjligt!

Läs meraf

icongreen exclamationFakta & Nummer

Varje dag i Finland så slängs användbar biomassa. Det mesta landar i en deponi. De är fula, kostar pengar, producerar gaser (metan, CO2) och när allt är över så kan du bara skörda lera.

Läs meraf

icongreen manKunder

Snart...

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok